top of page

קרקרים פריכים

  • תמונת הסופר/ת: אפרת רני
    אפרת רני
  • 12 בינו׳ 2019
  • זמן קריאה 1 דקות

ללא גלוטן, ללא מוצרים מהחי, עשירים בחלבון ובעלי אינדקס גליקמי נמוך. והחלק הכי טוב - קל להכין אותן והם טעימים מאוד!

מרכיבים:

כוס קמח עדשים כתומות

חצי כוס קמח שקדים

כפית וחצי אורגנו מיובש

1/2 כפית אבקת צ'ילי

כפית מלח דק

2 כפות זרעי פשתן

3/4 כוס מים

מערבבים את כל החומרים למעט המים. מוסיפים את המים ולשים עד קבלת בצק כתום ומעט דביק. מאפשרים לבלילה לנוח כשעה

מרדדים בין 2 דפי נייר אפיה

חותכים לריבועים, בעצם רק מסמנים ע"י חתך כדי שלאחר האפייה יהיה קל להפקיד את הקרקרים. ניתן לבזוק למעלה קצח או מלח גס. אופים בתנור ב-150 מעלות כחצי שעה. לאחר הקירור הקרקרים נפרדים בקלות מנייר האפייה וניתן לשבור אותם לפי הסימון.


פוסטים אחרונים

הצג הכול
ירקות זה דווקא טעים

ירקות קלויים בתנור - פרוסות קישואים, דלורית, כרוב סגול ולבן - פרוסות עגולות בעובי סנטימטר, פרחי כרובית, בצל, שומר, דלעת, ברוקולי. להכין...

 
 
 

Comments


bottom of page